Home / archiefcentraal / wandeling in de duursche waarden

wandeling in de duursche waarden

De Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids vertelt onderweg over de vogels en planten maar ook over het ontstaan van de Duursche Waarden. Maak kennis met de maaimachines van het gebied: de Schotse hooglanders en de shetlandpony’s.

De start is om 9.30 uur bij het Infocentrum IJssel Den Nul. De deelnamekosten bedragen 5 euro (kinderen tot en met 12 jaar 2,50 euro). Aanmelden is mogelijk via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl, tel: 0548-612711. Spontaan meewandelen kan ook. Tip: trek waterdichte wandelschoenen of laarzen aan en neem een verrekijker en iets te eten en drinken mee.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.