wandeling in de duursche waarden

De Staatsbosbeheer IJsselnatuurgids vertelt onderweg over de vogels en planten maar ook over het ontstaan van de Duursche Waarden. Maak kennis met de maaimachines van het gebied: de Schotse hooglanders en de shetlandpony’s.

De start is om 9.30 uur bij het Infocentrum IJssel Den Nul. De deelnamekosten bedragen 5 euro (kinderen tot en met 12 jaar 2,50 euro). Aanmelden is mogelijk via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl, tel: 0548-612711. Spontaan meewandelen kan ook. Tip: trek waterdichte wandelschoenen of laarzen aan en neem een verrekijker en iets te eten en drinken mee.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.