vrijwilligers gezocht voor verhalenproject met statushouders

De verhalen worden digitaal zichtbaar gemaakt met behulp van een computerprogramma. Het is dus wel de bedoeling dat de vrijwilligers een beetje vaardig zijn met de computer. Na een kennismakingsgesprek worden ze tijdens een startbijeenkomst gekoppeld aan een statushouder. Ze spreken in de periode november tot januari zo’n acht keer met elkaar af en gaan in gesprek over verschillende thema’s. Het project wordt in januari afgesloten.

Neem voor meer info contact op met Jeny Flim van de Bibliotheek Salland via Jeny.Flim@bibliotheeksalland.nl of tel. 0572-363639.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.