Home / archiefcentraal / vogelshow in lettele

vogelshow in lettele

Dit is de tweede keer dat de leden van vogelvereniging Heeten in Lettele mee kunnen spelen op de tentoonstelling. Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een gezamenlijke tentoonstelling. Er zijn meer dan vierhonderd vogels te bewonderen, allerlei soorten kanaries zowel in kleur als postuur, tropische vogels, parkieten, duiven en kwartels. Vorig jaar waren de kwartels niet te bewonderen omdat er een tentoonstellingsverbod voor deze vogels was door de vogelgriep. 

De zaal is prachtig aangekleed met groen zodat het niet alleen een tentoonstelling van vogels is maar een vogelshow. Tevens is er een grote verkoopklasse van vogels, waar u naast de eventuele aanschaf van een vogels ook deskundige informatie over de verzorging van de vogels kunt krijgen.

De organisatie hoopt dat er veel bezoekers naar Café/Restaurant Spikker komen om deze vogelshow te komen bezoeken. Voor de toegangsprijs hoeft u het niet te laten, die is namelijk € 2,00 en u helpt de vogelvereniging om een beetje uit de kosten te komen. De openingstijden zijn zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Lees ook

Rick Evers: Wit rood wit

Ik heb het virus. Het is niet anders. Opgelopen tijdens Ajax tegen Cambuur Leeuwarden in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.