verkoop handwerkspullen en pannenkoeken in wesepe

De handwerkgroep (HVD) houdt dan de jaarlijkse verkoop in De Beukenoot naast de kerk van allerlei breispullen. De opbrengst is bestemd voor een goed doel. Naast de vertouwde Noorse sokken voor jong en oud zijn er vooral ook veel mooie en bijzondere creaties te koop zoals mooie poncho’s, gekleurde sjaals, vrolijke mutsen, gevarieerde kussens, gebreide knuffels en prachtige borduurwerken. Dit alles is zeer geschikt voor de komende wintermaanden, of als cadeautje om te gaan kraamschudden. Koffie met eigengemaakt appelgebak staat dan klaar.

Ook wordt er dan in De Beukenoot de pannenkoekenactie gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor het jeugddiaconaat. De jongeren helpen actief mee aan deze actie. De pannenkoeken kunnen er gegeten worden maar ook afgehaald tijdens de verkoop van de handwerkgroep.
Op zondag 12 november is er na de dienst de mogelijkheid om te genieten van deze heerlijke pannenkoeken: naturel (1 euro) of met spek (1,25 euro). Natuurlijk kunnen er dan ook pannenkoeken worden meegnomen naar huis. Op zondag is de verkoop na van 11.00 uur 13.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.