Home / archiefcentraal / veel belangstelling voor dagendoen in olst wijhe

veel belangstelling voor dagendoen in olst wijhe

Dag!enDoen! zorgt ervoor dat ouderen die wat vaker aan activiteiten deel willen nemen hierover via een tablet iedere dag een activiteitenoverzicht over de dag krijgen, zich dezelfde dag nog kunnen aanmelden en met de Dag!enDoen!auto naar deze activiteiten vervoerd worden. De activiteiten worden door vele organisaties in de gemeente aangeboden en door de Dag!enDoen!medewerkers in een overzichtelijk schema gezet. Zo kan men in één oogopslag zien wat er die dag te doen is, en met een druk op de knop meldt men zich aan. Op 1 januari 2018 gaar het project van start.

Voor het project is de organisatie nog op zoek naar meeDoeners. Dit zijn mensen die de ouderen de eerste weken helpen bij het gebruik van de tablet (computerkennis is niet nodig) en desgewenst eens meegaan naar een activiteit. Wanneer de oudere de handigheid te pakken heeft loopt het contact af en kan de meeDoener er voor kiezen een volgende oudere te begeleiden.

Daarnaast zijn er nog mensen nodig die de Dag!enDoen!auto willen rijden. De auto staat bij het Holstohus geparkeerd, maar rijdt door de gehele gemeente. Er wordt gereden volgens een van te voren vaststaand rooster.

Belangstelling om u in te zetten voor Dag!enDoen!? Laat het de organisatie weten via: karin@dagendoen.nl of tel: 06 36157855

Dag!enDoen! is powered by ut Huus

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.