Home / archiefcentraal / uitbreiding naar 2 pop up outletstores in wijhe

uitbreiding naar 2 pop up outletstores in wijhe

Ditmaal hebben drie andere Wijhese ondernemers zich aangesloten bij dit initiatief. In hetzelfde weekend, in een ander leegstaand pand openen ook Ellen Schriek, Diane Hutten en Jet Bourquin van Huidverzorging & Haarmode Ellen, Mico Bodywear & Lef Underwear, Wij2 en DA drogist voor 2 dagen de deuren. Gelukkig is het leegstaande pand van vorig jaar intussen gevuld. Beide ondernemersgroepen kunnen ook nu ieder gebruik maken van een eigen leegstaand pand. Een mooie manier om ook voor heel korte periodes invulling te geven aan de lege plekken in het kernwinkelgebied van Wijhe.

De vijf ondernemers denken met dit concept in te spelen op het veranderende koopgedrag van de tegenwoordige klant. Die is niet meer zo voorspelbaar als een decennium geleden. Het koopgedrag wordt vooral ad hoc bepaald. Pop-Up komt op uit het niets….is er slechts twee dagen en daarna weer weg. Doordat er niet is geïnvesteerd in sfeer of deskundig advies, kunnen kwaliteitsmerken tegen super lage prijzen aangeboden worden. Met twee PopUp Outlets is de diversiteit aan te kiezen producten enorm vergroot. De aantrekkingskracht voor kopers uit de regio is verdubbeld. Hiermee kunnen wij Wijhe als bruisend koopcentrum regionaal op de kaart zetten en nieuwe groepen klanten met Gastvrij Wijhe kennis laten maken.

De ‘Brands Only pop-up’ van Schulten Feel Fashion en EigenWijz Kinderkleding en Speelgoed is in het leegstaande pand in het midden van de Langstraat op nummer 56 (hoek Langstraat/Kerkstraat), met mode voor hem en haar, schoenen én kinderkleding van uitsluitend A-merken zoals Summum, Expresso, Penn & Ink , G-Star, PME, State of Arten en Vanguard voor de volwassenen en o.a. Tumble ‘N Dry, Vingino,, Name-it, Z8 voor de kids.

De tweede PopUp Outlet van Mico Bodywear & Lef Underwear, Wij2, Huidverzorging & Haarmode Ellen en DA Drogist is in het leegstaande pand in de Langstraat op nummer 69 (tegenover DA). Hier vind je leuke mode voor alle leeftijden, schoenen, cadeau artikelen, ondergoed, lingerie, beauty en huidverzorging.

De twee Pop-Up Outletstores in Wijhe openen hun deuren op vrijdag 24 november van 10.00 tot 21.00 en zaterdag 25 november van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen aan zet over zoekgebied Dalfserveld-West

DALFSEN – De gemeente Dalfsen heeft na uitgebreid onderzoek het agrarische gebied Dalfserveld-West aangewezen als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.