tweede kamerlid anne kuik cda op bezoek in raalte en heino

Anne Kuik is door CDA Raalte uitgenodigd op de Algemene Ledenvergadering. Sinds kort heeft Kuik het MBO in haar portefeuille. Daarom een goed moment om haar bij te praten hoe het in onze regio gaat. Kuik zal vooraf aan de ledenvergadering de tafel delen met Rietkerk en genieten van een maaltijd die door leerlingen van de Landstede Zwolle is bereid. Zij zullen spreken met deze leerlingen en met elkaar over de mogelijkheden en kansen van de mbo-leerling. Gezien de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de aansluiting op de arbeidsmarkt, biedt dit kansen en mogelijkheden.

Als ouder van uw jongvolwassen kind, heeft u misschien wel een vraag voor hen? Laat het weten via: info@cdaraalte.com. De organisatoren zullen de vraag aan hen doorspelen.

Aansluitend zal Anne Kuik naar ‘het Kerkhuus’  in Heino komen om daar vanaf 20.00 uur te spreken over dit onderwerp en over haar werk in de Tweede Kamer. Heeft u belangstelling? U bent van harte uitgenodigd  op maandagavond 20 november om 20.00 uur in het Kerkhuus, Canadastraat 2, 8141 AC in Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.