twee films in holstohus

‘Toen mijn vader een struik werd’ is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Joke van Leeuwen. Wanneer haar vader als soldaat wordt opgeroepen, vlucht de tienjarige Toda naar haar moeder, die in het buitenland woont. Onderweg beleeft ze allerleid spannende avonturen. Aanvang is om 18.30 uur. De film geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De entree bedraagt 3 euro.

De tweede film Waterboys wordt ingeleid door Mireille Rooijendijk, de productie van de film leidde. Na afloop beantwoordt ze vragen. Het gaat om een Nederlandse roadmovie waarin een vader en een zoon langzaam naar elkaar toe groeien. Een belangrijke rol is weggelegd voor de muziek van de Brits/Ierse band The Waterboys. Zij treden zelfs op in de film. Aanvang is om 20.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro (leden 5,50 euro).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.