twee dagen zaalvoetbal voor sallandse jeugd

Jongens en meisjes in de leeftijd E en D (Jo-11 en Jo-13) kunnen zich aanmelden voor deze twee dagen. Het gaat deze dagen natuurlijk om voetbal en specifiek om zaalvoetbal. Het enthousiasme van de begeleiders en de motivatie van de spelers maakt het elk jaar weer een onvergetelijk evenement. Oefeningen worden op een originele manier aangeboden en zijn uitdagend. Spelers kunnen leuke prijzen winnen en het plezier spat er vanaf.

Alle deelnemers krijgen een voetbalshirt van De Voetbal Academie. Iedereen krijgt een aandenken aan deze twee bijzondere dagen en de randzaken zijn allemaal goed geregeld door het Horsthuis. Wil jij meedoen aan deze twee mooie voetbaldagen op 4 en 5 januari? Aanmelden kan via staging2.devoetbalacademie.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.