travelbags hv zwolle handbalsters draaiden achterstand om in winst tegen seine wonen heino

Beide teams gingen snel van start en waren erg gewaagd aan elkaar. Door het snelle spel aan beide kanten werd het net makkelijk gevonden, waardoor de stand gelijk op ging tot 5-5. De dames van Zwolle verdienden de voorsprong vanuit de dekking en het goede keeperswerk van Taylor Onderberg. De thuisploeg speelde als een collectief en Heino had hier niks tegen in te brengen. Dat resulteerde tot een ruststand van 19-10.

Na de rust waren de dames van Zwolle vastberaden en gingen ze verder met waar ze gebleven waren. De dekking stond goed en ze bleven maar scoren. Ze kwamen op een stand van 23-13. De Zwolse dames speelden als een team samen, had mooie aanvallen en lieten weinig kansen liggen. Dat maakte de eindstand van 40-24.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.