tip van energieloket salland trap dicht dat trapgat

Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

Toen energie nog geen issue was, werd het trappengat ook wel als sierelement in een woning gebruikt. Mooi brede draaitrap vanuit de huiskamer, stijlvolle treden en een brede view van boven naar beneden. Zo worden de huizen meestal niet meer gebouwd. Maar ook als je de trap vanuit de hal naar boven hebt lopen, blijft het een gat in je huis. Als van daaruit de warmte naar boven trekt, zoekt de hal ook naar vervangende warmte. En die vindt hij iedere keer als de deur van de kamer naar de hal open gaat. Zit je de bovenverdieping te verwarmen, terwijl je het daar juist koel wil hebben…

Het is meer dan de moeite waard te onderzoeken hoe je dat trapgat kunt dichten. Denk aan een gordijn. Of als het kan een deur. Een luik aan de bovenkant. Afhankelijk van jouw situatie moet je de beste optie kiezen. Onze energievakmannen helpen je op weg.

Gratis energiescan
Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. Een gedetailleerder advies kost geld, maar betaalt zich terug door een lagere energierekening.

De scan geeft inzicht in mogelijkheden van energiebesparing en opwekking. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

De scan levert kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen op en geeft inzicht in zelf opwekken. Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
energieloketsalland@gmail.com
06-82119122

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.