tip van energieloket salland doe die deur dicht

Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

Raar woord eigenlijk, klepgat. Komt vermoedelijk van klepperen. Als de deur open blijft staan, krijg je tocht en dan gaat de deur klepperen. In deze energietip gaat het om die tocht: dat is regelrechte energieverspilling en belangrijker zeer comfortverlagend!

Met de hele dag ‘doe die deur dicht!!!’ roepen win je vermoedelijk de wedstrijd niet. En dat is trouwens ook comfortverlagend. Een deurdranger is handiger. Die heb je bij de bouwmarkt in soorten en maten. Dan gaat de deur voortaan vanzelf dicht. Op alle fronten comfortverhogend.

Gratis energiescan
Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. Een gedetailleerder advies kost geld, maar betaalt zich terug door een lagere energierekening.

De scan geeft inzicht in mogelijkheden van energiebesparing en opwekking. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

De scan levert kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen op en geeft inzicht in zelf opwekken. Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
energieloketsalland@gmail.com
06-82119122

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.