tip van energieloket salland bedrijven verdienen duizenden euros met led

Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

Wantix LED Raalte weet daar alles van. Bülent Köse is eigenaar van dat bedrijf aan de Boeierstraat 10g in Raalte en heeft al menig bedrijfspand in een zee van LED-licht gezet. Wantix LED levert LED voor bedrijven, winkels, magazijnen en kantoren. Bedrijven kunnen er terecht voor LEDpanelen, LEDfotoplafonds, LEDTL-buizen en LED-downlights.

Köse: “Het aantal bedrijven dat overgaat op LED groeit in hoog tempo. Ook niet zo gek als je bedenkt dat je de investering er meestal binnen een jaar al weer uit hebt. Met LED heb je beter licht op de plek waar je het hebben wil, de verlichting geeft geen warmte af, de levensduur is enorm lang en het stroomverbruik is in vergelijking met de reguliere verlichting spectaculair laag, tot wel 60-65% lager!”

Ondernemers die bij LED denken aan het felle licht van de eerste generatie LED, moeten zich snel op de hoogte laten brengen van de huidige mogelijkheden. Köse: “Zo kan ik in kantoren de LED’s gewoon in systeemplafonds plaatsen door enkel een tegel te vervangen voor een LED-tegel. Je kunt LED in alle lichtsterkes krijgen en je kunt daglicht nabootsen. Dimmen is tegenwoordig ook gewoon mogelijk.”

Köse: Er is in LED nu zoveel te koop dat ik voor de zakelijke altijd een oplossing voor handen heb. We kunnen ook energieberekeningen en lichtplannen maken. We verzorgen eventueel subsidie, denk aan EIA en provinciale subsidies. Uiteraard leveren we de LED. Wantix kan ook zorg dragen voor de installatie, samen met gecertificeerde installatiebedrijven. Kwaliteit staat altijd voorop.”

Meer informatie over Wantix of over LED-verlichting? Köse nodigt u van harte uit. “Kom gerust even langs voor advies of desgewenst komen wij bij u.”

Wantix LED,
Bülent Köse,
06-53111346
info@wantix.nl
staging2.wantix.nl

Gratis energiescan
Particuliere woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. Een gedetailleerder advies kost geld, maar betaalt zich terug door een lagere energierekening.

De scan geeft inzicht in mogelijkheden van energiebesparing en opwekking. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

De scan levert kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen op en geeft inzicht in zelf opwekken. Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
energieloketsalland@gmail.com
06-82119122

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.