Home / archiefcentraal / tdt salland verslaat koploper

tdt salland verslaat koploper

Raaltenaar Johan Bulstra, weer begonnen in de wedstrijdsport, bewees het dammen nog niet verleerd te zijn en speelde naar een vlotte overwinning tegen de bepaald niet zwakke Johan van Aalderen. Ook de Broeklander (Beemte) Fred van Amersfoort profiteerde van een blunder van zijn tegenstander en won. Colmschatenaar Jan Preuter kon het niet redden tegen de sterke Gerrit Draaisma, maar Steenwijkenaar John Folkers bepaalde de tussenstand op 6-2.

Vervolgens consolideerden de Raaltenaren André Klein Tank en Ab Steenbergen de voorsprong. Deventenaar Frank Nuesink kon het niet redden tegen de buitenlandse damster Katarzyna Ptak (8-6).

Deze voorsprong werd knap behouden door remises van de Apeldoorner Hans van Hal, de Olstenaar Rob Hendriks en de matchwinner, de Heetenaar Gerrit Visscher (11-9).

Met dit resultaat kwam TDT Salland CT op een gedeelde eerste plaats terecht. Zaterdag 25 november 2017 is er de uitwedstrijd in Beltrum tegen DIOS/IJsselstreek CT.

Lees ook

Fotobiënnale ‘Vrijheid is’ officieel geopend

RAALTE – Onder grote belangstelling heeft burgemeester Martijn Dadema afgelopen woensdag de fotobiënnale ‘Vrijheid is’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.