sw4d dik tevreden over tiende editie

“Het is een hele mooie week geweest. We hadden ruim driehonderd wandelaars meer dan vorig jaar. Het weer werkte ook mee. Bij de start op dinsdag miezerde het nog, maar daar hoorde je niemand over. Het was ook niet zo dat die dag nu verregend was.”

Volgens De Bont verliep de tiende editie vrijwel vlekkeloos. “Alleen de eerste dag kwamen de deelnemers aan de 40 kilometer ineens bij Den Nul voor een afgesloten overweg te staan. Dat die zou worden afgesloten, daarover was met ons niet gecommuniceerd. Zo gauw we het wisten, hebben we een omleiding gelegd. Alleen moesten de wandelaars wel zo’n drie kilometer omlopen. Dat is niet niks op een route van 40 kilometer.”

Foto: Annet van Raalten

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.