succesvolle collecteweek voor alzheimer nederland

Altijd aandacht voor Alzheimer
Vorig jaar en ook dit jaar heeft het Alzheimer Nederland aan aandacht niet ontbroken. Alzheimer Nederland is blij met deze aandacht. Het geeft ons de kans om aan een groter publiek te vertellen over het belangrijke werk dat Alzheimer Nederland doet. En we hebben de steun van de Nederlandse bevolking hard nodig.

Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. We werken aan een wereld waarin perspectief kan worden geboden, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Waarin mantelzorgers worden geholpen met hun zorg en zorgen, we meer aandacht hebben voor elkaar en waarin we steeds dementievriendelijker worden.

Opbrengst
De collecteweek is een prachtig moment om hier bij stil te staan. We hopen natuurlijk op een zo hoog mogelijke opbrengst, zodat we nog meer ondersteuning kunnen bieden. Alzheimer Nederland bedankt iedereen in Heino, Laag-Zuthem en Lierderholthuis, die hieraan heeft meegeholpen.

Meehelpen
Alzheimer Nederland en onderstaande personen zijn hier blij mee. U kunt zich opgeven via staging2.alzheimer-nederland.nl/collecteren of bij: Tonny Keizer 0572-393563, Johanna Venema 0572-393383, Iet Ekkelkamp 0572-392689 en Elly van Klaveren 06-41269454

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.