straatbeeld heino versierd met posters widnp

Loopt de prins er mooi bij? Of de nieuwe prins worst lust? Is de nieuwe prins de goede keus? Ziet de nieuwe prins wel scherp? Doet de nieuwe prins het zelf? Een greep uit de ludieke teksten die op de posters staan. Verder staan er aanwijzingen die naar de nieuwe prins wijzen. Maar… Niets is wat het lijkt!

Op zaterdag 11 november wordt deze onbekende man bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Prinswisseling. Net als voorgaande jaren wordt de residentie van de Sökkestoppers opgetrokken bij Oortwijn Heino. Net als vorig jaar zal de jeugdprinswisseling om ongeveer 19.00 uur plaatsvinden.

Buffet
Voorafgaand aan de prinswisseling organiseert de Sökkestoppers al jaren een heus buffet voor de vereniging en voor de wagenbouw- en loopgroepen. Een mooie kick-off voor een nieuw carnavalsjaar. Wat is er nu mooier dan samen met alle Heinose carnavalisten te brainstormen over wie de nieuwe prins wordt. De kosten voor het buffet zijn vijf euro per persoon. De carnavalsgroepen worden hiervoor ook individueel benaderd. Opgave kan via info@sokkestoppers.nl

Vol verwachting klopt ons hart. Dat geldt voor de vooravond, maar zeker ook voor de avond, maar bezoekers moeten wel even geduld hebben. Want, de Prinswisseling is een mooi podium voor de dansgroepen van de Sökkestoppers om hun kunsten te vertonen. Zowel de Ministars als de dansmariekes zullen het publiek laten zien welke vorderingen ze hebben gemaakt. Ook worden weer fantastische prijzen uitgereikt aan een aantal Steunsökken van de vereniging middels een spectaculair spelelement.

Afscheid
Alvorens de nieuwe Prins der Sökkestoppers bekend wordt gemaakt, moeten natuurlijk eerst Prins Johnny en Adjudant Twan worden ‘afgevoerd’. Het afscheid van de huidige roerganger en zijn meesterknecht is de opmaat voor de Prinswisselingsact die dit jaar als thema “Niets is wat het lijkt” heeft meegekregen. Is dit een link naar de nieuwe prins of één van de vele afleidingsmanoeuvres? Rond de klok van 23.00 uur zal bekend zijn welke “Prins” het komende carnavalsjaar aan het roer mag staan van de Sökkestoppers. DJ NormeN Rienties zal het publiek in de Residentie in hogere sferen brengen. Meer informatie over de Sökkestoppers is te vinden op staging2.sokkestoppers.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.