stevige rock in taveerne tivoli

De eerste groep richt zich voornamelijk op het werk van de rockbands Stone Temple Pilots en Velvet Revolver. Deze bands hadden dezelfde zanger: Scott Weiland. Inmiddels overleden aan een hartaanval (die waarschijnlijk verband hield met zijn wilde levensstijl). Weiland werd bekend met de grungeband Stone Temple Pilots, die met name in Amerika heel groot was. Later dook hij op in Velvet Revolver, een allstar-rockband met leden van Guns n’ Roses. De leden van Silver Gun hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in andere bands.

Red Karpet speelt eigen werk dat is geïnspireerd door bands als Black Sabbath, Paramore en AC/DC. Daarnaast speelt de band (met zangeres) ook af en toe een cover. Aanvang is om 21.30 uur. De entree is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.