soepcafe in sfeervol middenhuis

“We willen graag dat er een zo gevarieerd mogelijk publiek naar het Soepcafé komt, om zo onze boodschap van ‘verminder voedselverspilling’ zo breed mogelijk te kunnen verspreiden. Daarom kiezen we voor verschillende locaties”, vertelt mede-initiatiefneemster Anne Bourgonje. “Het Middenhuis is een wat kleinere ruimte dan De Bastiaan en iets minder centraal gelegen, maar wel heel erg sfeervol”.

De ingrediënten van het Soepcafé zijn een heerlijke maaltijd, gezelligheid én een missie: het verminderen van voedselverspilling. Op zaterdag 25 november maakt de werkgroep van Olst in Transitie daarom weer in samenwerking met Het Noaberhuus soep, salade en een nagerecht van overgebleven maar nog goede producten van de supermarkt.

De locatie is Het Middenhuis, Rietgors 22 (bij de Aardehuizen). Vanaf 17.45 uur zijn de deuren open. Om 18.00 uur wordt het eten geserveerd. Wie mee wil eten moet wel op tijd komen, want op is op. Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor de onkosten met een richtprijs van €2,50. Meer informatie is te vinden op staging2.olstintransitie.nl en op de Facebookpagina OlstInTransitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.