seine wonen schenkt cheque aan 4vrienden van de tippe

Seine Wonen opende afgelopen oktober officieel de verbouwde winkel en vroeg als cadeautip een gift voor VVDT. Seine zag de afgelopen jaren dat het koopgedrag veranderde. “Klanten willen de laatste jaren meer beleving in de winkel zien. Ze komen niet alleen voor een bank of vloer, maar voor het totaalplaatje,” vertelt Jacques Seine. Voor Seine Wonen was dit het signaal om hier gehoor aan te geven! De gevel en de entree kregen een ware metamorfose met het idee om de klant vanaf de buitenkant met een warme, sfeervolle uitstraling te verrassen.

Vrienden van De Tippe
Als we vragen waarom de opbrengst juist naar Stichting Vrienden van De Tippe gaat is Jacques heel stellig: “Ik vind het belangrijk om het bedrag lokaal besteden te bij het zwembad de Tippe ligt mijn hart. Ik ben vijf jaar voorzitter geweest van deze mooie club. Mijn vader was mede oprichter van het Zwembad en het past mooi in ons 60 jarig jubileum dat we dit jaar vieren.” De vrienden van De Tippe waren blij verrast en zullen deze gulle gift nuttig besteden.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.