schuilenburg organiseert sfeervolle winterfair

Al een aantal maanden zijn personeelsleden volop bezig met de voorbereidingen. De wens om een kerstmarkt te organiseren was er al langer. Nu is het eindelijk zover. “Het is een mooie gelegenheid om inwoners van Raalte en bewoners van Schuilenburg samen te brengen en de locatie in kerstsfeer onder te dompelen”, aldus locatiemanager Ietje de Jong.

Tijdens de winterfair zullen ongeveer twintig kraampjes bemand worden, waar bezoekers lekkernijen van de bakkerij, oliebollen en originele handgemaakte spullen van o.a. de Kleurmeesters en Keramiek in de Schuure kunnen kopen. Ook aan de kleine bezoekers is gedacht. Speciaal voor hen organiseren leerlingen van Landstede passende activiteiten.

Twee koren, Viva Voce uit Raalte en Rejoice uit Heeten, komen de markt om 10.00 uur en 14.30 uur opluisteren met leuke liedjes. De midwinterhoornblazers uit Luttenberg zullen vanaf 13.00 uur het evenement voorzien van een echte winterse sfeer.

Kom tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje nemen, en een kopje koffie, thee, glühwein of warme chocolademelk drinken in gasterij de Noaber. We hopen op een geslaagde eerste editie en zullen u een warm welkom bieden! Voor verdere informatie verwijzen we u naar de Facebookpagina van Schuilenburg en staging2.schuilenburgraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.