Home / archiefcentraal / scheepers roeka en heeren van salland met jan vayne in hoftheater

scheepers roeka en heeren van salland met jan vayne in hoftheater

Rob Scheepers was eerder dit jaar nog te zien op de cabaretavond van Stöppelhaene. Aan de hand van scherpe, hilarische en herkenbare verhalen schetst Rob in de voorstelling ‘Schroot’ zijn worsteling met de vooruitgang. “Wil jij hier nog iets van bewaren? Anders gaat het naar de schroot.” Met die vraag duwden Rob’s ouders hem een kratje in zijn handen met oude videobanden, tijdschriften en cassettebandjes. En óf hij iets wilde bewaren: zijn complete puberteit zat in dat kratje.

In ‘Schroot’ mijmert Rob of het vroeger écht wel beter was. Met een leeg cassettebandje naar een vriend fietsen om de nieuwe plaat van Prince op te nemen had zijn charme, een charme die inmiddels ingehaald lijkt door inwisselbaarheid. Maar is dat eigenlijk wel zo erg? Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 17 euro.

Alex Roeka blikt in zijn programma ‘En toen ineens’ terug op zijn 25-jarige carrière. Hij brengt verschillende oude liedjes: van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar. Liedjes als Neem Dit Kleine Hart Van Mij, Vuur En IJs, Kermis In Ravenstein en Lege Ochtendkroeg. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 22,50 euro.

Jubileum
Mannenkoor De Heeren van Salland viert op zondagmiddag 3 december zijn 20-jarig bestaan met een bijzonder jubileumconcert. Daartoe hebben de mannen het HOFtheater afgehuurd. De bekende pianist Jan Vayne en de Big Band van het Carmel College Salland (CCS) onder leiding van Hans Doeleman verlenen daaraan ook hun medewerking. Tijdens de eerste helft van de voorstelling zingt het jubilerende koor onder leiding van dirigent Hans Mol eerst zelf enkele liederen: van licht klassiek tot pop.

Jan Vayne zal de heren hierbij op de piano begeleiden. Vervolgens verzorgt de maestro zelf een optreden. Na de pauze volgt een optreden van Big Band van het CCS. De jonge musici krijgen later versterking van de Heeren van Salland en Jan Vayne. De voorstelling begint om 14.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro.

Kaarten voor de verschillende optredens zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.hoftheater.nl.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.