sanne haarsma brengt tweede gedichtenbundel

“Het is halverwege mei 2016 als ik besluit om mijn persoonlijke verhaal over mijn zware burn-out te delen”, zo vertelt Sanne. “Jarenlange schaamte verloor het van mijn behoefte om de strijd en het verdriet te delen. Ik verlangde ernaar lichtpuntjes te strooien voor iedereen die in een dal zit. Eerst via enkele blogposts, maar er kwamen steeds gedichten in mij op. Inmiddels heb ik al bijna 300 gedichten gedeeld”.

De vele mooie reacties van lezers maakten dat ze iets extra’s wilde doen voor een ieder, die in een lastige periode zit. Voor iedereen die behoefte heeft aan warmte en positiviteit, heeft ze eind 2016 haar eerste gedichtenbundel samengesteld: ‘Zonnestralen voor jou’.

Ik fluister je liefs
Op veler verzoek is Sanne afgelopen half jaar bezig geweest met het vervolg hierop, getiteld ‘Ik fluister je liefs’. Deze bundel bestaat uit
60 mooie, liefdevolle gedichten. Het boek is net gedrukt en sinds maandag verkrijgbaar via de webshop op haar website: altijdsanshine.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.