salsaveteraan te gast bij cultureel cafe

Stomp is dan wel tachtig, maar aan stoppen met dansen en dansles geven denkt hij niet. Dansen is juist zijn levenselixer. Marcel bracht zijn jeugd door op Curaçao en daar kwam hij in aanraking met salsa. “Ik luisterde naar de radio en de salsamuziek sprong er uit. Het woord salsa zegt het al: de saus is pittig, fleurig, kleurig en het verbindt.

Stomp: Op mijn veertiende begon ik met dansen. Op Curaçao werden grote feesten gegeven, waar de kinderen altijd bij waren. Ik stond dan te kijken en wilde uiteindelijk meedoen. Als iets niet lukte, vroeg je gewoon of iemand het even voor kon doen.”

Het Cultureel Café duurt van 14.30 tot 16.00 uur. De deur staat open en aanmelden is niet nodig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.