sallandse projecten ontvangen bijdrage rabobank cooperatiefonds

In totaal geeft Rabobank Salland in 2017 via het Coöperatiefonds ruim 197.600 euro van haar winst terug aan Salland. Met een eenmalige bijdrage uit het Coöperatiefonds worden uiteenlopende initiatieven ondersteund die bijdragen aan de leefbaarheid van de lokale gemeenschap.

Ditmaal gingen er cheques naar de volgende Sallandse organisaties: IVN Raalte (natuurproject Breng de Parnassia terug), Stichting Informatie Haarle (ICT-project dorpsinformatie), Basisschool Esmoreit Luttenberg (speelplein), Stichting Luttenberg 700 (uitkijktoren), Algemene Hulpdienst gemeente Raalte (vrijwilligersproject), Stichting Zwembad Lettele-Okkenbroek-Oude Molen (kunstgras lig- en speelweide), Stichting Manege Heeten (rijhalbodem), Stichting Live Music Heino (licht en geluidsinstallatie), Stichting IJsbaan Haarle (verlichting), Tafeltennisvereniging Wijhe (opknapbeurt clubgebouw), Basisschool De Linderte Raalte (pannaveld), H. Nicolaaskerk Lierderholthuis (klokkenstoel), Basisschool Op WEG Haarle (kunstproject) en Basisschool De Bongerd Boerhaar (veiligheidsproject verkeersdeelname).

Daarnaast waren er ook financiële bijdragen voor: Stichting Vogeleiland Deventer, Dans en Turnvereniging SVOD Deventer, Deventer IJsclub Kunstrijden, ABS Gymnastiek en Jazzdance Bathmen, Salland Cricket Club Deventer, Geert Groote Huis Deventer en de Deventer Uitdaging,

De zeggenschap over eventuele toekenning van een bijdrage ligt bij een commissie die is samengesteld uit leden van de ledenraad. Deze komt in februari 2018 weer bij elkaar om ingediende aanvragen te beoordelen. Voor meer informatie kijk bij ‘Sponsoring en Rabofondsen’ op de website staging2.rabobank.nl/salland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.