sallands cross circuit van start in haarle

Op zondag zijn er vier afstanden: 1 km en 2 km voor de jeugd en 5 km en 10 km voor de oudere jeugd en volwassenen. De 2, 5 en 10 km zijn tevens onderdeel van het Sallands Crosscircuit, dat dit jaar uit tien lopen bestaat. Het zondagprogramma start om 10.30 uur met het startschot voor de 5 km; om 10.35 uur start de 1 km; om 11.30 uur de 10 km en om 11.35 uur de 2 km. De start is bij het oude dorpshuis en café De Droadnagel aan de Molenweg in Haarle. Daar wordt gezorgd voor een feestelijke sfeer. Ook de schaapskooi op de enk en het heksenhuisje bij de Palthetoren bieden gelegenheid tot aanmoedigen.

De organisatie van dit Hardloopweekend Haarle is in handen van de Jeugdraad Haarle en het Sallands Cross Circuit. Zie verder staging2.haarlerbergloop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.