Home / archiefcentraal / rommelmarkt manege de hoogeweg raalte volgeboekt

rommelmarkt manege de hoogeweg raalte volgeboekt

Als de ouders op koopjesjacht zijn kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken op het springkussen. In de hal kunnen verkopers en bezoekers terecht voor een hapje of een drankje. Omdat het evenement staat of valt bij een goede opkomst van het publiek zijn de toegangsprijzen laag gehouden. De entree voor bezoekers vanaf twaalf jaar bedraagt één euro en parkeren is gratis. De markt is zondag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Mochten bezoekers eerder naar binnen willen dan 10 uur dan betalen ze 5 euro entree.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.