ribs en blues weer europese kanshebber

Dit jaar is de concurrentie zwaar met vooral bekende Britse bluesfestivals; het Linton Blues Festival, Great British R & B Festival en het Upton Blues Festival. Een andere kanshebber is het Franse Relache Festival.

Tijdens het Lucerne Blues Festival in Zwitserland van 12 tot 19 november worden de uitslagen van de publieksstemmingen in de verschillende categorieën bekendgemaakt. Flink wat genomineerden zijn bekend van optredens op Ribs en Blues dat een goede hand heeft bij het programmeren van zowel nieuw talent als gevestigde namen in de blueswereld.

Zo is Walter Trout, afgelopen Pinksteren het hoogtepunt van Ribs en Blues, genomineerd in de categorie ‘Best Album’ met ‘We’re all-in This Together’. Ook Sari Schorr, ze zong pinkstermaandag nog een nummer mee met Trout na haar eigen optreden op het Deltapodium, is genomineerd als ‘Best female vocalist.’ Ook Matt Andersen trad dit jaar op, de stevige Scandinaviër kreeg toen al een European Blues Award uitgereikt van presentator Jaap Harmsen. Hij is opnieuw in de categorie solo/akoestisch genomineerd.

Een andere genomineerde die al in Raalte te zien en horen was Laurence Jones (2016), genomineerd in de categorie ‘Best Guitarist’. Genomineerd als ‘Best Band’ zijn onder meer Band of Friends en Thorbjørn Risager die beiden in 2014 op het podium in Raalte stonden.
Sinds afgelopen weekeinde tot komende zondag 12 november kan hier gestemd worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.