raalte aan de slag met ontruiming stortplaats aan wolthaarsdijk

Daarnaast trekt het college eenmalig 20.000 euro uit voor de inhuur van een externe projectleider en een kleine onvoorziene uitgavenpost. Het is de bedoeling dat de gebruikers de locatie verlaten met medeneming van de opgeslagen materialen. Daartoe hebben ze afzonderlijk van elkaar met ingang van november en december (de huurcontacten hebben verschillende ingangsdatums) drie maanden de tijd gekregen. Mocht op 1 maart worden geconstateerd dat de locatie niet is ontruimd, dan wordt een juridische procedure gestart. De gemeente zegt te verwachten er samen met de huurders uit te komen. In de Stentor van afgelopen maandag vertelt Hinnie Haverman echter flink boos te zijn. “Ik werk aan een vertrek mee als de gemeente ook meewerkt. Dat ze zegt: ‘We komen je tegemoet met een ander stuk grond’. Tot dusver zijn we in de gesprekken niets opgeschoten. Die bult krijg ik voor 28 februari niet weg.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.