pvda olst wijhe stelt vragen over geitenhouderijen

In het rapport wordt aangegeven dat mensen die rondom pluimveehouderijen wonen, een grotere kans hebben op longontsteking en dat ook rondom geitenhouderijen deze verhoogde kans op longontsteking optreed. Het kabinet geeft aan deze ontwikkeling zorgelijk te vinden en pleit voor meer onderzoek en terughoudendheid voor het verlenen van vergunningen.

De fractie van de PvdA deelt de mening van het kabinet en wil weten hoe het college hier tegen aan kijkt. “De PvdA is van mening dat volksgezondheid belangrijker is dan de bouw- en uitbreidingsmogelijkheden van (nieuwe) veehouderijen. Deelt u deze mening?”, zo vraagt raadslid René Leber zich af.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.