Home / archiefcentraal / poll meer politie cameras op binnenwegen vind ik overdreven

poll meer politie cameras op binnenwegen vind ik overdreven

De camera’s zijn nu veelal nog te vinden op snelwegen, maar zullen langzaam ook naar de binnenwegen toe gaan. Er zullen in eerste instantie 200 camera’s bevestigd worden aan flitspalen op de binnenwegen.

Privacydeskundigen hebben bezwaar tegen de uitbreiding. “Het is een belangrijk gegeven in onze rechtsstaat dat je niet in het vizier van de overheid komt als je geen verdachte bent”, aldus Rejo Zenger van Bits of Freedom tegen de NOS.

Wij zijn benieuwd wat uw mening is! Geven meer camera’s u een veiliger gevoel of juist het tegenovergestelde? Laat het ons weten!

[poll id=216]

Poll van vorige week:
Binnenkort zullen alle basisschoolleerlingen het volkslied als vak krijgen. Onlangs heeft het Agnieten College in Nieuwleusen al met de hele school het volkslied gezongen. De meerderheid, met 57,2%, was het oneens met de stelling ‘bassischolen hoeven van mij niet het volkslied te kennen’. Een kleiner deel, 42,8% was het wel eens met deze stelling.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.