poll meer politie cameras op binnenwegen vind ik overdreven

De camera’s zijn nu veelal nog te vinden op snelwegen, maar zullen langzaam ook naar de binnenwegen toe gaan. Er zullen in eerste instantie 200 camera’s bevestigd worden aan flitspalen op de binnenwegen.

Privacydeskundigen hebben bezwaar tegen de uitbreiding. “Het is een belangrijk gegeven in onze rechtsstaat dat je niet in het vizier van de overheid komt als je geen verdachte bent”, aldus Rejo Zenger van Bits of Freedom tegen de NOS.

Wij zijn benieuwd wat uw mening is! Geven meer camera’s u een veiliger gevoel of juist het tegenovergestelde? Laat het ons weten!

[poll id=216]

Poll van vorige week:
Binnenkort zullen alle basisschoolleerlingen het volkslied als vak krijgen. Onlangs heeft het Agnieten College in Nieuwleusen al met de hele school het volkslied gezongen. De meerderheid, met 57,2%, was het oneens met de stelling ‘bassischolen hoeven van mij niet het volkslied te kennen’. Een kleiner deel, 42,8% was het wel eens met deze stelling.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.