poll ik vier dit jaar sinterklaas

Het vieren van Kerst wordt ook steeds populairder. Geen pakjesavond, maar presentjes onder de kerstboom! Daarnaast zou de populariteit van Sinterklaas de afgelopen jaren zijn gedaald door de Pietendiscussie.
Wij zijn benieuwd.

Wordt het Sinterklaasfeest in Salland en Vechtdal nog veel gevierd?

[poll id=217]

Uitslag poll
Binnenkort komen er meer ANPR-camera’s om zo dieven eerder te vangen. Deze camera’s zijn speciaal om kentekens te controleren en zo autodieven sneller te vinden. Verder kunnen de camera’s inbrekers of voortvluchtige criminelen eerder traceren.

Wij vroegen onze lezers of meer politiecamera’s op de binnenwegen niet een beetje overdreven was. De meningen liepen uiteen. 57,9% van lezers gaven aan het een goed idee te vinden. De minderheid, 42,1%, was het eens met de stelling.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.