Home / archiefcentraal / poll ik vier dit jaar sinterklaas

poll ik vier dit jaar sinterklaas

Het vieren van Kerst wordt ook steeds populairder. Geen pakjesavond, maar presentjes onder de kerstboom! Daarnaast zou de populariteit van Sinterklaas de afgelopen jaren zijn gedaald door de Pietendiscussie.
Wij zijn benieuwd.

Wordt het Sinterklaasfeest in Salland en Vechtdal nog veel gevierd?

[poll id=217]

Uitslag poll
Binnenkort komen er meer ANPR-camera’s om zo dieven eerder te vangen. Deze camera’s zijn speciaal om kentekens te controleren en zo autodieven sneller te vinden. Verder kunnen de camera’s inbrekers of voortvluchtige criminelen eerder traceren.

Wij vroegen onze lezers of meer politiecamera’s op de binnenwegen niet een beetje overdreven was. De meningen liepen uiteen. 57,9% van lezers gaven aan het een goed idee te vinden. De minderheid, 42,1%, was het eens met de stelling.

 

 

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.