poll de zwarte pietendiscussie

Het AD heeft bekende Nederlanders benaderd en gevraagd of zij voor dit idee waren. Volgens het AD vonden zij heel snel veel mensen die er ook zo over denken. Zo lieten Mark Rutte, Jan Terlouw, Erica Terpstra, Tijl Beckand, Lodewijk Asscher, Wilfred Genee en nog veel meer BN’ers weten dat zij voor waren.

Dus of u nou voor of tegen bent, wij zijn benieuwd of u het een goede idee vindt. Dus vanaf dat de goedheiligman in het land is tot aan hij vertrekt wordt er geen Zwarte Pietendiscussie gehouden. Laat het ons weten!

[poll id=218]

Poll van vorige week
De vorige poll ging over of u wel of niet Sinterklaas ging vieren. Het bleek namelijk dat er minder mensen Sinterklaas gingen vieren en juist meer mensen liever kerst vieren. En zo bleek net als uit het onderzoek dat niet iedereen van plan is Sinterklaas te vieren. 59.3% Gaf aan dit jaar wel Sinterklaas te vieren en 40.7% is van plan het niet te vieren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.