politieke avond over en bij de flierefluiter

Eigenaar Erwin Pronk geeft een presentatie over de toekomstplannen, waarna er volop ruimte is om daarover in gesprek te gaan. Deze avond is bedoeld voor leden van BurgerBelangen, maar ook andere belangstellenden uit de gemeente Raalte zijn van harte welkom. Aanmelden is gewenst en kan via info@burgerbelangenraalte.nl. Deelname is gratis. De avond begint om 20.00 uur.

Deze avond is de eerste van een drietal avonden over lokale politieke onderwerpen. Na deze volgen nog bijeenkomsten over de ins en outs rondom het HOFtheater en het sportbeleid binnen de gemeente. Voor meer informatie kan men zich melden bij eerder genoemd mailadres, of bellen met: 06-38073565.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.