politieke avond bij en over het hoftheater

Het HOFtheater geldt als een parel in het culturele aanbod binnen de gemeente Raalte. Ze wordt voor een zeer belangrijk deel gedragen door de inzet van ruim 120 vrijwilligers. Als jonge partij willen we onze leden en toekomstige raadsleden een figuurlijk kijkje achter de schermen meegeven. Directeur Roswyde Burgman zal de deelnemers informeren over alles wat er zoal bij komt kijken om deze belangrijke voorziening te behouden. Deze avond is primair bedoeld voor leden van BurgerBelangen, maar ook overige belangstellenden uit de gemeente Raalte zijn van harte welkom.

Aanmelden is gewenst en kan via info@burgerbelangenraalte.nl. Deelname is gratis. De avond begint om 19.30uur. Bij het HOFtheater. Voor meer informatie: 06-38073565.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.