ph deelt acht rake tikken uit aan lemele

Met dubbele cijfers terug naar huis, of wisten de mannen van Werner Pluim de schade te beperken?

Na negentig minuten kat en muis op de prachtige kunstmat van De Schelfhorst stond de teller op acht, exact het moyenne dat de ploeg van trainer Roy Brouck aan doelpunten voor uit vijf duels had gehaald. Voor rust scoorden Jeroen Schwarte, Sam Hesselink en Koen Lubbers. Na de thee voerden wederom Hesselink, Abdullah Aykutlu, Sander Bekhuis met twee treffers en Guy van Straaten het totaal op naar acht.

Voor Lemele lag er zelfs geen eretreffer in het verschiet. Nee, Werner Pluim en zijn manschappen hadden ook het strooizand niet voorhanden om deze machine te stoppen. PH is een niet een maatje, maar een paar maten te groot en heeft niets in deze klasse te zoeken.

Stand 4D: PH 6-18, Avereest 7-18, Daarle 6-15 (+6), Bruchterveld 6-15 (+4), DKB 7-12, Rijssen Vooruit 6-10, SC Rijssen 6-9, SVV ’56 6-8, Lemele 6-6 (-6), MVV ’69 6-6 (-18), BZSV de Blauwwitters 6-3 (-7), DRC ’12 7-1 en Daarlerveen 7-0.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.