pec fans trakteren psv op nachtelijk vuurwerk in dalfsen

Dat meldt RTV Oost.

Een ouderwets staaltje psychologische oorlogvoering vannacht in Dalfsen. In een filmpje dat fanaccount PEC.nu deelt op Twitter is te zien (en vooral te horen) hoe supporters vuurwerk afsteken voor het hotel waar PSV de nacht doorbrengt. 

Een ludieke actie, bedoeld om de spelers uit hun slaap te houden. De meningen zijn verdeeld of dit het gewenste effect heeft op het veld. Het zal vanmiddag blijken, als PEC Zwolle als trotse nummer drie van de ranglijst in Zwolle tegen de Eindhovense koploper aantreedt.

Bekijk het filmpje hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.