paul hogeman clubheld 2017 gemeente raalte

Wethouder van Loevezijn benoemde de vele punten die hij op vrijwillige basis inzet voor de ponyclub in Luttenberg. Al bijna 50 jaar in het bestuur, is op zich al een hele prestatie en dan al die tijd penningmeester zijn. En nog steeds boekhouden met de pen. Want computers is Abracadabra voor Paul.

Daarnaast regelt hij alles omtrent de jaarlijkse worstactie. De inkoop van de worsten en de routes up to date zijn aan het aantal leden.
De jaarlijkse oud IJzer actie. Hij zorgt voor het contact met de afnemers en de prijs die we ervoor krijgen.

Op het kamp zorgt hij voor alles wat even niet gaat zoals het moet gaan of regelt hij de extra dingen. Baaltje zaagsel wat er niet is en moet komen, de bbq, de bubbelballen, enz. enz.
De tuinexpo die eens in de 2 jaar is. Daarvoor verzorgt hij de kinderhoek. En regelt hij een verloting waarbij de opbrengst uiteraard de ponyclub de Heuvelruitertjes ten goede komt.
De jaarlijkse St. Steffenrit met de kerstdagen ligt bijna geheel in Pauls handen. Van route tot catering tot verkeersregelaars overal wordt aan gedacht.

Hij wordt ook wel de opa van de ponyclub genoemd en heeft zo ongeveer alle leden zien komen en velen inmiddels zien gaan.. Maar iedereen voelt zich welkom bij Paul.

Elke woensdagavond en zondagmorgen staat Paul achter de bar om tijdens de ponyclublessen de bardiensten te verzorgen.
Daarnaast is Paul bij elk concours op vele vlakken aanwezig. Hij regelt de helpers in het parcours en de parcoursbouwer. De extra hindernissen (van sponsors), de glad gesleepte bak. Natuurlijk het beheer van het geld. Maar daarnaast ook het geluid. En is hij de vraagbaak voor velen. Want bijna alles weet hij een oplossing voor of stuurt hij je naar de juiste mensen toe.

Naast onze concoursen is hij ook vaak in de manege te vinden. Ook dan vertoeft hij menig uur op zijn trekker door de bak. De bak weer gladmaken. Vele hindernissen worden heen en weer gebracht door Paul. Alle voorkomende klussen doet hij. Paul zegt gewoon nooit nee.
De ponyclub is naast zijn kinderen en kleinkinderen ook een kindje van Paul. Hij is er altijd voor de vereniging en zijn vrouw moet hem hiervoor menig uur thuis missen.

En toen werd hij afgelopen week verkozen tot clubheld van de gemeente Raalte. Met 130 stemmen ging hij ver aan kop. De nummer 2 had er 71. Het geeft zijn enorme betrokkenheid goed weer. Vele oudleden hebben dan ook met plezier hun stem uitgebracht en iedereen gunt het Paul van harte.

“Wij zijn dan ook enorm trots dat deze vrijwilliger bij onze vereniging actief is. En een stapje terug doen is best een lastige klus voor Paul. En we zullen hem ook zeker missen op vele vlakken. Maar we zijn er ook van overtuigd dat we met z’n allen zijn taken gaan oppakken. Maar wel met z’n allen. Want voor ons is het niet alleen te doen. Daarom een diep respect vanuit de Ponyclub de Heuvelruitertjes en alle betrokkenen voor zijn jarenlange inzet. Paul bedankt!
Namens de Ponyclub de Heuvelruitertjes en alle betrokken ruitersportmensen!!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.