overname hoogerheyne door stichting sportbelangen heino

Het convenant
In het convenant is opgenomen dat de SSH binnen drie jaar het initiatief neemt om met alle betrokken partijen een besluit voor te bereiden over eventuele ver/nieuwbouw van Hoogerheyne, inclusief de locatie. De gemeente blijft actief betrokken. Zowel in het proces als in de financiering. Tot slot blijven de huurtarieven van de lokale clubs op het huidige niveau.

Het vervolg
De komende maanden wordt het koopcontract opgesteld en getekend door gemeente en SSH. De clubs hoeven deze niet te tekenen, omdat zij geen eigenaar worden en geen juridische of financiële risico’s lopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.