Home / archiefcentraal / overname hoogerheyne door stichting sportbelangen heino

overname hoogerheyne door stichting sportbelangen heino

Het convenant
In het convenant is opgenomen dat de SSH binnen drie jaar het initiatief neemt om met alle betrokken partijen een besluit voor te bereiden over eventuele ver/nieuwbouw van Hoogerheyne, inclusief de locatie. De gemeente blijft actief betrokken. Zowel in het proces als in de financiering. Tot slot blijven de huurtarieven van de lokale clubs op het huidige niveau.

Het vervolg
De komende maanden wordt het koopcontract opgesteld en getekend door gemeente en SSH. De clubs hoeven deze niet te tekenen, omdat zij geen eigenaar worden en geen juridische of financiële risico’s lopen.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.