opstartorkest wbb van start

Veel kinderen in Wijhe, Boerhaar en Broekland maken tijdens hun schoolperiode via een Leerorkest kennis met een muziekinstrument. Ze merken dat musiceren leuk is en dat samen musiceren nog leuker is. Daarom start Showkorps Amicitia met een jeugdorkest buiten schooltijd. Het orkest is niet alleen voor kinderen die al eerder in een Leerorkest speelden, ook kinderen die willen beginnen met een instrument, of gewoon eens een tijdje willen bekijken of het bespelen van een instrument wat voor hen is, zijn van harte welkom.

Kinderen kunnen leskrijgen op dwarsfluit, gitaar, slagwerk, trompet/bugel, saxofoon, bariton, viool, cello, klarinet of schuiftrombone. De lessen worden in groepsverband gegeven en afgewisseld met orkestrepetities. Tijdens deze orkestrepetities spelen alle instrumenten samen.

Het Opstartorkest WBB vindt wekelijks in Wijhe/Boerhaar plaats. De lessen en orkestrepetities zijn veelal op de maandag of dinsdag, afhankelijk van het instrument dat gekozen wordt. Kinderen krijgen een instrument mee naar huis zodat thuis geoefend kan worden. De kosten bedragen € 5,- per les (periode van het orkest duurt 12 weken, waarin groepsles, orkestrepetitie en huur instrument).

Heeft uw kind belangstelling voor het Opstartorkest of wilt u wat meer informatie? Neem dan voor 12 november contact op met René Koekoek, via voorzitter@showkorpsamicitia.nl. De eerste bijeenkomst van het Opstartorkest WBB is op maandag 13 november.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.