opening atc salland groot succes

Met een nieuwe locatie kwam er ook een nieuwe naam en nieuw logo. Jacques van Loevezijn, wethouder van de gemeente Raalte, opende het centrum door het onthullen van de drie meter grote banner voor op het gebouw. De opkomst was groot, deelnemers en medewerkers van het ATC, hun familie en verschillende bedrijven waren van de partij.

Arbeids- & TrainingsCentrum Salland is een gezamenlijk initiatief van RIBW Groep Overijssel, Carmel College Salland en VSO De Zonnehof. Het doel van deze samenwerking is om mensen te begeleiden naar een passende werksituatie. Door het aanbieden van verschillende werk- en leerplekken kunnen leerlingen en deelnemers hun arbeidsvaardigheden ontwikkelen en zo tegelijkertijd veel betekenen voor bedrijven.

Werk- en leerplekken
Tijdens de opening kregen bedrijven en familie van deelnemers een kijkje in de keuken van de verschillende werk- en leerplekken van het ATC. ATC Salland houdt zich bezig met productiematigwerk, houtbewerking, tuin en kleine klussen, fietsenwerkplaats, koken, administratief werk en computeronderwijs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.