open huis voormalige pastorie trevin

De locatie is de afgelopen maanden grondig verbouwd en fungeert sinds oktober als woonlocatie voor (jong) volwassenen met een (verstandelijke) beperking. De eerste bewoners hebben hun intrek genomen en in januari 2018 zullen er nog enkelen volgen. Er zijn nog slechts een paar kamers beschikbaar voor nieuwe bewoners.

De tweede locatie van Trevin bevindt zich in het buitengebied van Wijhe aan de Hamelweg 8b. Hier is Logeerhuis Salland gevestigd. Hier wordt dag- en logeeropvang voor kinderen en jongeren met een (verstandelijke) beperking geboden.

Op beide locaties kunt u ook informatie verkrijgen over de ambulante mogelijkheden (begeleiding thuis) van Trevin. Als jonge organisatie zet Trevin zich in voor kinderen en jongeren met een ‘participatie’ achterstand of andere kwetsbare positie in de samenleving. ‘Gewoon waar mogelijk en bijzonder waar nodig’ dat is waar Trevin voor staat en hoe zij de begeleiding vorm geven.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de twee locaties. Gewoon omdat u nieuwsgierig bent of omdat u graag meer informatie ontvangt over de diensten van Trevin.

Woonlocatie Trevin: Stationsweg 9a, 8131 DG Wijhe | Logeerhuis Salland: Hamelweg 8b, 8131 RV Wijhe | staging2.trevin.nl | staging2.logeerhuissalland.nl |

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.