Home / archiefcentraal / open dag stamboomonderzoek in wijhe

open dag stamboomonderzoek in wijhe

Vrijwilligers van de Historische Vereniging Wijhe kunnen u veel informatie geven over uw eigen familiehistorie of dat van iemand anders waar u mee bezig bent. Dan heeft u straks de mogelijkheid om gezellig onder de kerstboom uitvoerig te verhalen over uw voorouders.

U bent tijdens de open dag welkom van 10.30 tot 16.00 uur aan de Kerkstraat 34 in Wijhe. De toegang is gratis en u hoeft niet perse lid te zijn van de Historische Vereniging Wijhe. Heeft u helemaal geen kennis van stamboomonderzoek? Ook dan bent u welkom. De vereniging helpt u graag op weg. Zij beschikken over veel informatie uit de Wijhese bevolkingsadministratie, gegevens uit het kadaster tot 1832, oude kaarten en plattegronden, krantenknipsels, oude foto’s, bidprentjes of gegevens uit het negentiende eeuwse begraafregister.

Misschien beschikt u zelf over oude akten of foto’s uit uw familie of over uw woning of boerderij die we mogen scannen? De vrijwilligers zijn u dan zeer dankbaar en ook anderen zullen blij zijn met uw gegevens. De vereniging kan ter plekke scannen, dus het materiaal kunt u zo weer mee naar huis nemen.

De open dagen genealogie zijn elke tweede zaterdag van de maand, van september tot en met april. De volgende data zijn zaterdag 13 januari en zaterdag 10 februari. De vrijwilligers hopen u eens te ontmoeten en iets voor u te kunnen betekenen.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.