ook hellendoornse politiek mengt zich met de plannen voor de n35

Dat meldt RTV Oost

De bewoners van Haarle Noord willen graag een tunnel bij de Koersweg zodat de kinderen zelfstandig naar school, sport en vriendjes kunnen.

Ook de politiek in Hellendoorn bemoeit zich er nu mee. BurgerBelang Hellendoorn liet zondag 26 novmeber weten dat het besluit over de aanpak van de verkeersveiligheid op de N35 bij Haarle wordt uitgesteld. Omdat volgens hen de inwoners van Haarle te weinig worden gehoord.

De wethouder liet weten dat er te weinig tijd en ruimte is om het goed te kunnen bekijken naar de alternatieve plannen die zijn voorgesteld door Plaatselijk Belang Haarle. Dit tot grote verbazing van BurgerBelang. Die partij wil nu uitstel van het besluit, net als het CDA.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.