omkoping op de loer bij wedstrijd sv broekland

‘Scheidsrechter Bas Nijhuis werd gepolst om de wedstrijd te fluiten, maar hij kon helaas niet door zijn verplichtingen voor de wedstrijd Ajax – Roda JC’, liet voorzitter Jos Elshof gekscherend weten.

Op sociale media verschijnen berichten waaruit afgeleid kan worden dat de door de club aangewezen scheidsrechter van dienst, Henry Borkent, met taart (Broekland 5) en zelfs met geld (Broekland 4) verleid wordt tot voordelige diensten.

De teams staan momenteel op de eerste en tweede plaats binnen hun competitie in de Zevende Klasse. Het bestuur vindt omkoping dan wel matchfixing uit den boze. ‘We willen een sportieve strijd en voetbal hoort te leiden tot verbroedering’ aldus Jos Elshof, voorzitter van de Sportvereniging. Om zijn stelling kracht bij te zetten wordt na afloop van de kraker op het sportpark Het Horsthuis een dj en zanger ingezet om de sfeer van verbroedering te verhogen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.