mooie marios winnaar van derde grote crt wielerquiz

Er ontvouwde zich een avond met prachtige filmfragmenten, mooie foto’s en soms bijzonder pittige vragen. Hoewel gezelligheid voorop stond was de onderlinge rivaliteit duidelijk voelbaar, ook als wielrenners niet op de fiets zitten kan het onderling dus nog koers zijn!

Na afloop van de honderd vragen werd de stand opgemaakt en waren de finalisten bekend. De teams “De Mooie Mario’s”, “WK Bergen” en “De Platte Tube” streden vervolgens een tête-a-tête duel over tien finalevragen. Welke vier Nederlanders wonnen er ooit op de Champs Elysees, onder welke andere naam is de Mortirolo ook bekend en welke oud-winnaar van de bollentrui gaat tegenwoordig als vrouw door het leven?

Uiteindelijk bleken de Mooie Mario’s (Martijn Kogelman, Hens Oplaat en Jos Verdaasdonk) over de meeste kennis te beschikken en gingen aan de haal met de grote wisseltrofee. De organisatie kijkt wederom terug op een geslaagde avond en liet weten uit te kijken naar een vierde editie van de quiz in 2018. Gezien de populariteit zijn er al plannen om het evenement uit te breiden naar een heus Sallands Kampioenschap Wielerquiz.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.