marietje op haar 80 ste nog het ontwikkelingswerk in

“Ik mocht niet doorleren en ging als jong meisje van school om de kost te verdienen”, zo vertelt Marietje over de redenen dat ze haar jeugdambities niet waar kon maken. “Toen ik ouder werd, trouwde ik met Willem, een boer, en ging aan het werk op de boerderij. Ontwikkelingswerk, dat kwam er niet meer van.”

Met haar dochter gaat ze in januari kijken bij een weeshuis en een gehandicaptenopvang in Tanzania, opgezet door Nederlanders. “Ik vind het fantastisch dat ik nu toch nog de kans krijg om naar Afrika te gaan en een beetje te ‘proeven’ van hoe het er daar aan toe gaat.”

Marietje maakt momenteel knuffelbeesten, waar de kinderen straks mee kunnen spelen. “Ook zou ik het mooi vinden om nog wat extra’s te kunnen geven. Ik wil graag een geldbedrag meenemen, zodat de begeleiders een ‘extraatje’ kunnen kopen.”

Donaties zijn welkom bij Marietje persoonlijk of op rekeningnummer NL44RABO0139200568.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.