Home / archiefcentraal / luttenberg 700 zoekt handige mannen

luttenberg 700 zoekt handige mannen

“Op onze excursies naar andere evenementen die teruggaan in de tijd, hebben we veel “decorstukken”gezien. Als je een middeleeuws sfeertje wilt neerzetten in de éénentwintigste eeuw, moet je soms wat camoufleren: moderne gevels, lelijke elektriciteitshuisjes, verkeersborden enzovoort. Dat kun je heel handig oplossen met een houten geveltje ergens voor, een wasrek, een nepschuurtje.

Dat moet natuurlijk van te voren getimmerd worden! Daarom zijn we nu op zoek naar handige pensionado’s die het leuk vinden om op deze manier hun steentje bij te dragen. Kun je timmeren? Heb je tijd over voor Luttenberg 700? Meld je aan! Doe dat bij Berd Koggel 06-20195055 of koggelb@gmail.com of Jenneke van Doesburg 06-22178997 of doesburgjwvan@gmail.com.”

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.