linda foundation zoekt kappers in overijssel

Dit is onderdeel van de jaarlijkse actie van LINDA.foundation, die rond de feestdagen cadeaubonnen geeft aan ouders met kinderen die onder de armoedegrens leven. De Linda.foundation, een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA, is op zoek naar meer kappers in de provincie Overijssel.

14.000 knipbeurten
Eind dit jaar ontvangen 3.500 gezinnen in Nederland een bonnenpakket van LINDA.foundation, met daarin onder andere vier bonnen voor een gratis knipbeurt. De gezinnen kunnen deze bonnen inleveren bij een deelnemende kapsalon in de buurt. Zo worden landelijk in totaal 14.000 knipbeurten cadeau gedaan.

Kappers zetten de schaar in armoede
Bij een grote groep Nederlanders is de financiële nood enorm hoog. Een bezoek aan de kapper is dan vaak het eerste dat erbij inschiet. Ook in Overijssel wonen duizenden gezinnen voor wie een kappersbezoekje niet vanzelfsprekend is. Kappersorganisatie ANKO ondersteunt de missie van LINDA.foundation en maakt het mogelijk dat honderden kappers in actie komen. Kappers houden namelijk van hun vak én betekenen graag iets voor een ander.

Kappers gezocht!
Hoe meer kappers zich aanmelden voor de LINDA-actie, hoe beter. Alle deelnemende kappers worden door de ANKO in het zonnetje gezet en zijn straks te herkennen aan een speciale sticker op de deur. Saloneigenaren die graag hun steentje willen bijdragen, kunnen zich aanmelden via staging2.knippenvoorlindafoundation.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.