Home / archiefcentraal / lezing over permacultuur met rondleiding bij aardehuis

lezing over permacultuur met rondleiding bij aardehuis

Tijdens de lezing wordt ingegaan op de basisprincipes van de permacultuur en worden aan de hand van foto’s verschillende permacultuurprojecten in binnen- en buitenland besproken. In de rondleiding laat Jan zien welke permacultuur ontwerpprincipes er zijn terug te vinden bij de Aardehuizen. Ook wordt in een van de woningen binnen gekeken.

Deze middag wordt gegeven in het Middenhuis, Rietgors 22, 8121 JZ in Olst. De lezing begint om 13.30 uur, vanaf 13.15 uur staan de koffie en thee klaar. De toegang is gratis, maar een vrije gift wordt op prijs gesteld.

 

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.