lezing over permacultuur met rondleiding bij aardehuis

Tijdens de lezing wordt ingegaan op de basisprincipes van de permacultuur en worden aan de hand van foto’s verschillende permacultuurprojecten in binnen- en buitenland besproken. In de rondleiding laat Jan zien welke permacultuur ontwerpprincipes er zijn terug te vinden bij de Aardehuizen. Ook wordt in een van de woningen binnen gekeken.

Deze middag wordt gegeven in het Middenhuis, Rietgors 22, 8121 JZ in Olst. De lezing begint om 13.30 uur, vanaf 13.15 uur staan de koffie en thee klaar. De toegang is gratis, maar een vrije gift wordt op prijs gesteld.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.